top of page
Toni.jpeg
Toni Heiskanen
 

Digitaalinen raha on kiinnostanut minua pitkään.

Ensimmäisen kosketuksen täysin digitaalisen rahan arvokkuuteen sain vuonna 2006 myydessäni erään verkkopelin rahaa ikätovereilleni käteistä vastaan. Tällöin syntyi myös ymmärrys siitä, että arvoa voidaan antaa asioille, joita ei ole fyysisesti olemassa.

 

Löysin Bitcoinin vuonna 2015. Aikana, jolloin olin keskittynyt tekemään sijoituksia pääosin osakemarkkinoille. Seuraavana vuonna maailman tasapainotilaa ravistelleiden ilmiöiden seurauksena siirsin osan osakeomistuksistani Bitcoiniin. Teko, jota ei ole tarvinnut katua.

Olen käyttänyt yli tuhannen tunnin edestä aikaa ja energiaa pyrkiessäni ymmärtämään Bitcoinia sekä sen ympärillä vaikuttavia ilmiöitä paremmin. Matkan varrella olen oppinut ymmärtämään paremmin myös rahan historiaa, sijoittamista, omistamista sekä taloutta. Kasvaneen ymmärryksen avulla olen saanut enemmissä määrin henkistä sekä taloudellista pääomaa.

 

Uskon, että se mikä on auttanut minua voi auttaa myös sinua. Tästä syystä julkaisemme Bitcoin-kirjan sekä paljon muita sisältöjä yhdessä hyvän ja viisaan ystäväni Janne Piiroisen kanssa.

Voimaa ja menestystä!

Toni Heiskanen

Janne.jpeg
Janne Piiroinen
 

Minä olen ollut köyhä. Nykyään olen rikas.
 

Robert Kiyosakin kirja "Rikas Isä, Köyhä Isä" muutti maailmaani sekä uskomuksiani.

Uskon, että rikkaus lähtee ajattelutaidoista, oppimisesta ja ymmärtämisestä. Rikkaita ihmisiä yhdistää kyky saada asioita aikaan.
 

Kirja kertoo rahasta ja myös esimerkiksi henkisestä kasvusta.

”Elämä on ponnistelua piittaamattomuuden ja kasvun välillä” –kirjassa sanotaan. Lauseen olisi voinut yhtä hyvin kiteyttää Buddha kuin Robert Kiyosaki.

Lause kannustaa minua oppimaan siitä, mitä en vielä ymmärrä ja sen vuoksi mielelläni tulen todistetuksi vääräksi. Sen takia olen löytänyt myös Bitcoinin ja vaivautunut ottamaan siitä selvää merkittävissä määrin. Olen tässä kunnes minut korjataan vääräksi.

Bitcoin on totuuden, vapauden ja vaurauden työkalu. Bitcoin

mahdollistaa rauhan ja kestävän kehityksen maailman yhteiskunnassa. Nämä kaikki ovat sellaisia asioita, joita minä tahdon maailmassa todistaa.

Iloa ja energiaa!

Janne Piiroinen

bottom of page