top of page

Bitcoin vaurastumisen työkaluna

Bitcoin on rahan uudelleenmäärittävä innovaatio. Raha innovaatiot ovat äärimmäisen harvinaisia. Niitä tapahtuu kerran vuosituhannessa tai harvemmin. Bitcoin on ainutlaatuinen ja ennennäkemätön, ohjelmoitava raha ja rahajärjestelmä samassa.

Bitcoin-strategia auttaa ymmärtämään tätä ilmiötä, määrittämään sen arvon ja ymmärtämään sen käyttäytymistä, jotta sinä voit hyötyä ja vaurastua siitä.


Mikä on bitcoin? Bitcoin-strategia osa 1:

Liian moni ei ymmärrä bitcoinia tarpeeksi syvällisesti ymmärtääkseen sen arvoa, tai nerokkuutta. Bitcoin-strategian ensimmäisessä osassa opimme, että bitcoin on ainakin rahaa ja rahajärjestelmä. Se on itseasiassa paljon muutakin, mutta näillä pääsemme alkuun. Opimme myös rahasta: raha on ollut nerokas innovaatio, josta sittemmin on tehty impotentti tyhjiö nimeltä valuutta.


Valuutat ovat vain varjoja siitä mitä raha on. Valuutta kykenee mittaamaan ja vaihtamaan arvoa. Otetaan esimerkiksi euro: eurot kykenevät muuttamaan arvoa numeroiksi, mutta epäonnistuu säilyttämään arvoa pidemmällä aikavälillä. Eurot eivät siis kykene säilömään arvoa pitkällä aikavälillä, mikä on yksi luotettavan rahan tärkeimmistä ominaisuuksista. Bitcoin palauttaa rahan sen alkuperäiseen tarkoitukseen ja tuo siihen päälle vielä paljon muuta.


Miten määrittää bitcoinin arvo? Bitcoin-strategia osa 2:


Bitcoin-strategia ennustaa 5,4 miljoonan dollarin kappalehintaa bitcoinille. Katso videolta mitä erilaisia tapoja on bitcoinin arvon määrittämiseen ja miten Bitcoin-strategia pääsee tähän ennustukseen.


Miksi bitcoinin hinta vaihtelee niin paljon? Ja miten sinä voit hyötyä hinnan vaihtelusta. Bitcoin-strategia osa 3:

Usein kysytään "olenko jo myöhässä" tai "milloin on oikea aika ostaa bitcoinia?" Vastaus näihin kysymyksiin on, että paras aika oli 12 vuotta sitten. Toiseksi paras aika on tänään ja joka viikko tästä eteenpäin ajallisesti hajauttaen. Katso videolta, miten sinä voit konkreettisesti hyötyä bitcoinin hintavaihteluista ja miksi hintavaihteluita on tärkeä ymmärtää sinun vaurastumisen kannalta.


Iloista ja energistä päivän jatkoa!


Pahan Päivän Profeetat

Comments


bottom of page