top of page
Rich Dad Poor Dad.jpg

Opi ajattelemaan kuin rikkaat tämän bestseller klassikon avulla. Opit miten ajatella tuloja, omaisuutta ja mihin keskittymällä voit vaurastua. Ymmärrät myös miten köyhän ja keskiluokan ajattelutapa eroaa rikkaan ihmisen ajattelutavasta ja miksi. Tämä kirja kestää uudelleen lukemista ja kannattaa hankkia omaan kirjastoon.
 

“Rikkaat ihmiset hankkivat varallisuutta. Köyhät ja keskiluokkaiset hankkivat velvollisuuksia, joita he luulevat varallisuudeksi.”

The Science of Money.webp

”Ansaitaksesi enemmän rahaa, sinun täytyy kasvattaa arvoa, joten sinun täytyy kasvattaa ymmärrystäsi.”

Haluatko ymmärtää rahaa ja oppia miten tienata enemmän rahaa tehdystä työstä? Tämä kirja opettaa sinua ymmärtämään luomaasi arvoa paremmin, opit luomaan enemmän arvoa itsellesi ja muille ihmisille sekä myös saamaan parempaa korvausta tekemällesi palvelukselle. Älä jää odottamaan, vaan aloita oppiminen nyt.

Internet of Money
Andreas M. Antonopoulos

Internet of Money.webp

”Bitcoin ei ole ainoastaan digitaalista rahaa. Bitcoin on perusteellinen muodonmuutos rahan teknologiassa. Se on vaikea ymmärtää, koska se on niin erilaista kaikesta mitä olemme aikaisemmin tunteneet.”

Bitcoin on internet ajan raha. Sen ymmärtämiseksi tämä kirja(sarja) on yksi parhaimmista. Ymmärrät mikä Bitcoin ja lohkoketju on, mitä ongelmia se ratkaisee ja miksi se on sinun kannalta niin tärkeää. Kirja on noin 100 sivua pitkä, joten pystyt lukemaan sen muutamassa tunnissa.

Babylonin rikkain mies.webp

"Meidän tekomme eivät voi olla viisaampia kuin ajatuksemme."

Ajaton klassikko teos, jota on myyty yli miljoona kappaletta. Kirja sisältää taloudellista viisautta Babylonin rikkaimmalta ihmiseltä. Kirjasta tekee helposti lähestyttävän ja hauskan ymmärrettävät esimerkit. Kirja on helppo ja hauska lukea, mutta oikean eron tekee tiedon soveltaminen käytäntöön ja toiminnaksi. Omista tämä kirja, opettele ja toimi – niin sinustakin voi tulla oman kaupunkisi tai kyläsi rikkain ihminen.

Unscripted.webp

”Et voi oppia tekemään miljoonia, mikäli et osaa tehdä satasia.”

Kirja ihmiselle, joka haluaa ottaa täyden vastuun ja vapauden omasta elämästään ja on valmis tekemään töitä sen eteen. Kirjan viisaus täytyy ansaita työtä tekemällä. Mikäli olet valmis haastamaan ajatteluasi, puhettasi ja toimintaasi uudelle tasolle: tämä on kirja sinulle. Lue Unscripted – et pääse ainoastaan irti oravanpyörästä, vaan tajuat, että et ole orava laisinkaan.

musta joutsen.jpg

"Musta joutsen on epätodennäköinen, merkittävä tapahtuma"

Haluatko Pahan Päivän Profeetaksi?

Tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään näennäisesti ennustamattomien tapahtumien synnyn. Miten epätodennäköisesti tapahtumista tulee totta ja miten mustat joutsenet myllertävät sijoitusmarkkinoita. Tämä bestseller-kirja sinun täytyy lukea, jotta osaat varautua viisaammin yllättäviin tapahtumiin.

sattuman kauppaa.jpg

"Voita aika puolellesi. Säästä säännöllisesti. Sijoita sivuun jäävä osuus".

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, jotta pääset alkuun säästämisessä ja sijoittamisessa. Burton kuvaa kirjassaan ajan kestäviä keinoja osallistua sijoitusmarkkinoille. Helposti ymmärrettävä, viihdyttävä ja tarinarikas kirja. Tämä kirja jokaisen aloittelevan sijoittajan tulisi lukea.

bottom of page